Despre noi

Galerie fotoPe malul Dunării, acolo unde cântatul cocoşilor se aude din trei ţări și unde toate visele pescarilor se transformă în realitate, sunteţi întâmpinaţi de peisajul mirific al bălţilor populate cu peşti, spre deliciul celor care vin aici să-şi petreacă timpul liber într-o oază de linişte.

Clasificată cu 3 stele, Pensiunea Gruia vă oferă servicii de cea mai bună calitate. Interiorul pensiunii poartă aceeași amprentă caracteristică pe care o întâlnim și la cabanele montane ale firmei noastre, în nota dominantă a lemnului și a trofeelor de vânătoare.

Condițiile de cazare, în camere elegante și intime, cu baie, apă caldă, aer condiționat și încălzire centrală, vă oferă tot confortul de care aveți nevoie într-un concediu de mult visat.

Vă punem la dispoziţie 7 camere şi 2 apartamente, sală de mese cu o capacitate de 80 de persoane, aer condiționat, tv, terasă, grătar, filigorie (foișor), piscină de 120 mp, cu filtrare, parcare proprie şi internet wireless.

Pensiunea noastră dispune de 184 hectare de teren piscicol, unde se poate practica pescuitul sportiv. Pentru pescari, e bine de ştiut că pe Dunăre, pe lângă permis, vă trebuie şi viză de la Poliţia de Frontieră.

Speciile de peşti care se găsesc în această zonă:
- ciprinide (crap, caras, plătică, mreană);
- răpitori (şalău, ştiucă, avat, somn).

Momeli: porumb, sloturi, etc.

Tarifele pentru pescuit pe bălțile noastre sunt de 20 lei și 40 lei, în funcție de zonă.

Galerie fotoGalerie fotoGalerie foto